UNIFIED IT SOLUTIONS

Over Ons

Waarom bestaan wij
01

Waarom bestaan wij

maak van je droom een realiteit

Is uw idee goud waard? Heeft u alle kennis in huis en wilt u met uw eigen creativiteit er net iets extra’s aan toevoegen. Of heeft u iets compleet nieuws bedacht. Of kijkt u om u heen en denkt u, dit kan ik ook of zelfs nog beter.

Er zijn allerlei redenen om te gaan ondernemen. Iedere reden is Consultgegrond en krachtig.
Inspiratie is een gemeen goed. Als ondernemer bent u vastberaden om uw droom te verwezenlijken. Wij staan u graag hierin bij.

Beginnen met ondernemen is spannend maar ook risicovol. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Maar wat is voor u nou de beste tactiek om uw droom te verwezenlijken? Hoe gaat u uw doel bereiken? En wat heeft u hiervoor nodig?

Dit zijn lastige vragen die iedere (beginnende) ondernemer bezig houden.
UnitSol houdt zich nou precies hiermee bezig.
Wij kijken niet naar Wat u wilt doen of verkopen, maar naar het Waarom.

Waarom is uw idee goud waard, Waarom kunt u het beter of Waarom is uw idee innovatief. Vanuit het Waarom gaan we verder naar het Hoe.

Hoe kunt u de mensen bereiken die geloven in uw Waarom. Hoe kunt u uw Waarom overbrengen op een manier die bij u en uw bedrijf past. Hoe maakt u met uw dienst of product het verschil. Van het Hoe gaan we verder naar het Wat.

Wat gaat u aanbieden. Dit kunt u als beste zelf vormgeven. Het is tenslotte uw droom. Het Wat is het gedeelte Wat u al bedacht heeft. Wij helpen u van het Hoe, Wat en Waarom een geheel te maken.

02

Team

Ontmoet ons team
Dejan Nedic
BI Consultant en Eigenaar
Jo-An Balker
BI Consultant en Eigenaar