UNIFIED IT SOLUTIONS

Diensten

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn
01

Diensten

War houden wij ons mee bezig
Procesmanagement
Procesmanagement

Procesmanagement is een essentieel onderdeel van de werkzaamheden van business units Business Intelligence en Corporate Design. Het is tenslotte belangrijk dat uw bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk zijn opgezet. Als uw bedrijfsprocessen efficiënt en duidelijk zijn ingericht hebben u en uw klanten hier het profijt van. Zo besteed u meer tijd aan het bedienen van uw klanten in plaats van het bedenken hoe u deze gaat bedienen.

Samen met u zoomen we in op de dagelijkse werkzaamheden en de reeds aanwezige bedrijfsprocessen binnen uw bedrijf. Vaak heeft u zelf al ontdekt wat het beste werkt alleen moet dit nog vastgelegd of ingericht worden. Nadat wij alles duidelijk in kaart hebben gebracht leggen wij de bedrijfsprocessen op een overzichtelijk wijze vast. Dit kan op verscheidene manieren, denk aan een portal, een webapplicatie, of juist een desktopsysteem. U geeft aan wat voor u het beste werkt. Hierna kunnen wij de bedrijfsprocessen ook integreren in uw IT faciliteiten.

Zijn uw bedrijfsprocessen voor iedereen heel duidelijk maar vindt u het lastig om deze te automatiseren of heeft u juist uw IT helemaal strak maar zijn de bedrijfsprocessen niet duidelijk,  wij zoeken samen met u naar een oplossing.

Alles om u te ondersteunen bij uw dagelijkse werkzaamheden. Want wij zijn pas tevreden als u tevreden bent!