SEO

optimalisatie

Wat is website optimalisatie

De kunst van het vinden van informatie op internet

Mensen die zoeken zijn naar informatie op het internet maken 9 van de 10 keer gebruik van een zoekmachine. De meest gebruikte zoekmachine is Google. Daarom is het belangrijk dat uw website vindbaar is via een zoekmachine. Hoe hoger uw website in de resultaten staat, hoe meer bezoekers u krijgt. 

De volgende vraag is natuurlijk, hoe kom je hoog in de zoekresultaten. Daar zijn verschillende technieken voor. Zoals het inrichten van SEO voor uw website, het gebruiken van populaire zoektermen in uw website en meta data of bijvoorbeeld het hebben van een Google business profiel. Maar ook of uw website geoptimaliseerd is voor mobiel is een belangrijk aspect

Het up-to-date houden van uw SEO en internet content kan een erg tijdrovende proces zijn. Het optimaliseren van uw website voor vindbaarheid is een constant proces. Als u eenmaal tevreden bent over uw positie in de zoekresultaten zult uw website moeten blijven optimaliseren om uw positie te behouden. 

Wat kunt u doen om uw website te optimaliseren!

SEO

Zoekmachines maken gebruik van robotjes die de meta data en beschrijvingen van uw website pagina’s ophalen. Deze geruiken ze dan om de zoektermen te matchen aan relevante resultaten. Het is daarom belangrijk dat u uw website paginas voorziet van beschrijvingen en mata data. Gebruik hierbij dan vooral termen waarvan uw verwacht dat potentiele bezoekers op zoeken. Als u gebruik maakt van een content management systeem, zoals WordPress, Shopify, Joomla, Drupal of iets anders is er hiervoor vaak een plugin beschikbaar. Deze plugins helpen bij het juist vullen van de informatie.

Andere technieken

Het hebben van meerdere vormen van content op het internet is ook belangrijk voor het optimaliseren van de vindbaarheid. Denk bijvoorbeeld aan social media, een Google bedrijf profiel of zelf verwijzingen naar uw website.

Wat kan unitsol voor mij doen?

U kunt de website optimalisatie werkzaamheden uitbesteden aan Unitsol. Wij zullen er dan voor zorgen dat uw content en vindbaarheid up-to-date blijft.

Hulp bij website optimalisatie

Wilt u zelf aan de gang met website optimalisatie. wij helpen u graag.

We nemen uw doel met uw door en helpen u met het maken van een plan.

Ook kunnen wij u helpen bij het opzetten van een framework wat het makkelijk maakt om SEO in te richten.

Zijn er meerdere mensen betrokken, wij kunnen een trianing in website optimalisate voor u verzorgen

Website optimalisatie uitbesteden

Besteed u de werkzaamheden voor website optimalisatie liever uit. Ook dat is geen pobleem wij pakken het graag voor u op.

Zo werkt het:

  1. Doelen vaststellen, Eerst stellen wij uw doelen vast voor website optimalisatie. Dit vormt de basis voor alle werkzaamheden.
  2. Zoektermanalyse, wij maken voor u een zoekterm analyse die als basis dient voor de SEO inrichtinng. De analyses blijven we toetsen en updaten.
  3. Content maken & optimaliseren, wij richten SEO in en maken aanvullende content en linkverwijzingen.
  4. Technische optimalisatie, wij cheken de technische staat van de website en optimaliseren deze waar nodig.